Varná deska na Bruno Mini

od 79,00 €

Tento produkt má ruzné varianty. Vyberte požadovanou variantu.

č. výrobku:
2800261

Skladem
 
Stručný popis
  • Horká deska Bruno
  • vhodná pro Mini I / II / III
  • Materiál: ocel
  • Horká deska pro Bruno Mini - praktická a robustní

    Hřející deska pro dílenská kamna Bruno Mini doplní vaše nastavení pro příjemně teplé prostředí a vyznačuje se vysokou robustností a velkou praktičností. Již tak velmi zdařilý, ale přesto zvláštní vzhled horkovzdušných kamen Bruno Mini vynikne nejen jako dílenská kamna. Tato ohřívací deska pro Bruno Mini se skládá ze 4 mm silné ocelové desky potažené černým žáruvzdorným lakem Senotherm.

    Užitečný doplněk pro čaj a spol.

    S ohřívací deskou pro Bruno Mini můžete využít plný výkon svého sporáku a udržovat nápoje, potraviny nebo jiné věci teplé velmi relaxovaným a efektivním způsobem. Zkombinujte praktické výhody se zvláštním vzhledem horkovzdušných kamen Bruno Mini a působte proti suchému topnému vzduchu: jednoduše umístěte na desku žáruvzdornou nádobu s vodou.

    Snadná instalace

    Horká deska Bruno Mini je navržena tak, aby ji bylo možné snadno umístit na horní část dílenského sporáku Bruno Mini. Ocelový plech se snadno připevní na vnější stranu horkovzdušné pece pomocí perforace. Ohřívací talíř pro Bruno Mini je kompatibilní s horkovzdušnými troubami Bruno Mini I, Bruno Mini II a Bruno Mini III.

    Technické údaje